Coneix ecoconsum

Reptes de futur

Opcions

- Consolidació del treball de les comissions actuals.

- Creixement quantitatiu i qualitatiu que ens permeti acostar-nos més al nostre objectiu, d’estendre el consum responsable a tota la societat.

- Recopilar (de dins o bé de fora dels grups d’Ecoconsum) eines útils combinades amb unes bones pràctiques d’autogestió per tot grup de compra. Sintetitzar aquesta informació, desenvolupar-la i tot seguit retornar-la als grups locals per tal que siguin recursos que en el dia a dia, facin la gestió més fàcil i per tant permetin als grups de voluntaris, no cremar-hi tants esforços, i alliberar més energia per altres objectius més qualitatius.

- Aconseguir que els grups locals i de retruc llurs socis, puguin visualitzar, també, els avantatges materials concrets d’Ecoconsum. De com aquesta intercooperació, es tradueix en una millor qualitat del producte i a un preu més econòmic, és a dir més just.

- Com a consumidors organitzats, crear corrent d’opinió independent sobre l’estat de l’agroecologia en el nostre país i proposar o/i col·laborar amb accions que es facin en aquest sentit.

separador

logo ecoconsumseparaciocontacte ecoconsumseparacio

Segueix-nos a les xarxes:

facebookflickr
separacioTot està per fer i tot és possible!

Copyleft Ecoconsum 2011,
disenyat per Oriol, desenvolupament web per Projecte Ictineo